За нас

За нас

Екипът на Jiznen.com е официален дистрибутор на New Era Health Industry Group Ltd., държавна китайска компания, занимаваща се с производство и разпространение на природни хранителни добавки и продукти за лична грижа.

 

New Era Health Industry Group Ltd. е държавна корпорация, създадена като подразделение на военно – промишления комплекс на Китай, преди повече от тридесет години. Корпорацията спада към високотехнологичните държавни предприятия, регистрирана е в държавната търговско-промишлена палата на Китай.

 

Компанията е една от 113-те държавни предприятия пряко подчинени на държавния съвет, което означава, че китайската държава застава с името си зад качеството на продукцията.

 

Китайското Министерство на космическата промишленост е официален партньор на New Era Health Industry Group.

 

Това е единственото държавното предприятие в Китай , занимаващо се с производство на продукти за здраве чрез директни продажби. Печели 3 пъти наградата клас А на доверието, печелена само от Китайската народна банка и Китайската петролна компания. Досега са създадени осем международни офиса. Продуктите се разпространяват в 20 страни по света.

 

Следвайки принципа “Здравето е по-скъпо от богатството”, компанията е поела инициативата да запознава хората със здравословен начин на живот и алтернативни форми на лечение на „нелечими“ и хронични заболявания. Продуктите на New Era Health Industry Group Ltd. подпомагат да съхраним баланса и хармонията на физическо и психичко ниво, следвайки холистичния принцип и разглеждайки човека като едно цяло, а не 'разчленявайки' го на различни органи и системи по модел на западната медицина.

 

Компанията започва да произвежда продукти под марката «Guozhen» – «Съкровище на страната“ или „Национално богатство“. Продуктовата гама включва: натурални хранителни продукти, хранителни добавки, козметика „Shareland“ (серия от фактори за красота по грижа за кожата, възстановяваща серия, избелваща серия, хидратираща серия, декоративна серия), „Джучжен“ (лична хигиена и домашни грижи). Използвайки боров прашец и екстракт от бамбукови листа като основени компоненти, тези продукти са донесли полза на милиони хора.

 

За 15 години компанията се е превърнала в корпорация с интегрирана структура, състояща се от такива звена като събиране на суровините, научноизследователска и развойна дейност, производство и логистика; компанията има четири дъщерни дружества и 31 филиала в Китай (1000 специализирани магазина под марката „Guozhen»).

 

Продукцията на компания New Era се ползва с признание за своето високо качество – носители на званието „Оздравителни продукти, специално за астронавтите и космонавтиката на Китай.“

 

И тъй като вярваме, че в повечето случаи стандартната медицина не търси корена на проблема, а отстранява симптома чрез агресивни медикаменти, разширихме асортимента с повече природосъобразни продукти. В нашия онлайн магазин се надяваме да намерите подходящо решение за превенция и подкрепа на организма ви към естественото му състояние - здраве и благоденствие.

 

Кратко представяне на продуктите на компания Нова Ера от д-р Мария Папазова.