За нас

За нас

Екипът на Жизнен е съставен от млади по дух и енергични хора. Нашата основна дейност е дистрибуция на продукти, свързани със здравеопазването, от няколко компании. Възприемаме връзките с нашите клиенти като възможност за създаване на човешки връзки, основани на взаимно уважение и разбиране.

 

Една от компаниите, чиито дистрибутор сме - New Era Health Industry Group Ltd. Тя е водеща здравна компания, базирана в Китай, която предлага широка гама от здравни продукти и услуги. Компанията се специализира в изследванията и разработката на здравни продукти, здравните инвестиции, здравното управление и здравните услуги. С повече от 20 години опит в индустрията, New Era Health Industry Group Ltd. се е превърнала в едно от най-уважаваните и доверени имена в здравната индустрия.

Компанията се ангажира да подобри здравето и благополучието на хората, като предоставя иновативни и висококачествени здравни продукти и услуги. Нейната продуктова линия включва здравни добавки, здравни напитки и здравни устройства. New Era Health Industry Group Ltd. предоставя също здравни услуги на болници и други здравни институции.

Компанията разполага със силни отдел за изследвания и разработки, който постоянно проучва нови технологии и продукти, за да отговори на постоянно променящите се нужди на здравната индустрия. Компанията също така е създала партньорства с водещи университети и изследователски институции, за да гарантира, че нейните продукти са водещи в иновациите.

Мисията на компанията е да създава здравословно и щастливо общество, като предоставя висококачествени здравни продукти и услуги. New Era Health Industry Group Ltd. е посветена на създаването на положителен принос за живота на хората и на насърчаването на здравето и благополучието по света.

 

Стандартната медицина не винаги търси корена на проблема, а се фокусира върху отстраняването на симптомите чрез силни медикаменти, за това ние разширихме асортимента си с продукти, основани на природни съставки. В нашия онлайн магазин се надяваме да намерите подходящо решение за превенция и подкрепа на организма ви към естественото му състояние - здраве и благоденствие.

 

Кратко представяне на продуктите на компания Нова Ера от д-р Мария Папазова.