Масло от розмарин 15 мл

32,00 лв.
  • Марка: doTERRA
+ -
Купи
Моля, изберете:

Въпреки че често се използва за готвене, розмаринът отдавна е почитан от много култури заради своите ползи и тонизиращ аромат. Розмаринът е ароматен вечнозелен храст, чиито листа често се използват за овкусяване на храни като плънки, свинско месо, печено агнешко, пилешко и пуешко. Наред с кулинарните си приложения има много други преимущества. Маслото от розмарин поддържа здравословното храносмилане и правилното функциониране на вътрешните органи, когато се приема вътрешно. * Дълго почитан от експертите, розмаринът се е считал за свещен от древногръцките, римските, египетските и еврейските култури. Билковият и тонизиращ аромат на маслото от розмарин често се използва в ароматерапията. Приетмано вътрешно, маслото подпомага да се намали нервното напрежение и умора. *

 

Основни свойства

  • Поддържа здравословното храносмилане * - добавете 1-2 капки етерично масло от розмарин към месото и любимите ястия за ароматизиране и подпомагане на храносмилането.
  • Вътрешната употреба може да помогне за поддържане на здрава дихателна функция, за намаляване на нервното напрежение и умора. *
  • Разпръснато в дифузер/арома – лампа подпомага да се създаде атмосфера, благоприятна за учене.

 

Метод на събиране

Парна дестилация

 

От кои части на растението се добива?

Цветовете, Листата

 

Употреба


Дифузер/арома-лампа: Три до четири капки по ваш избор.
Вътрешна употреба: Разредете една капка в 100-120 мл. течност.
Локална употреба: Нанесете една до две капки на желаната зона. Разрежда се в базово масло (кокосово, бадемово, зехтин), за да се сведе до минимум всякаква чувствителност на кожата.

 

Предупреждения

 

Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарско наблюдение се консултирайте с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ушите и чувствителните зони.

 

Доставка: До 7 работни дни

 

* Този продукт не е предназначен за лечение или предотвратяване на болести.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!