Масло от карамфил

31,20 лв.
  • Марка: doTERRA
+ -
Купи
Моля, изберете:

Известно със способността си да почиства зъбите и венците, етеричното масло от карамфил също е стимулиращо и енергизиращо масло, с топъл, дървесен аромат.

 

Карамфилът се използва от години в стоматологични препарати, бонбони и дъвки заради вкуса и способността си да прочиства устата. Основният му химичен компонент, евгенолът, го прави много стимулиращо и енергизиращо етерично масло, което може да се използва като затоплящо масажно масло. Карамфиловото масло има мощни антиоксидантни свойства и поддържа здравето на сърдечно-съдовата система, когато се приема вътрешно. Като подправка за готвене, маслото от карамфил добавя пикантен вкус към всяко ястие или десерт, като същевременно има много ползи за здравето. Една капка от това масло може да почисти зъбите и венците, подпомагайки свежия дъх.

 

Основни свойства

  • При вътрешната употреба има мощни антиоксидантни свойства
  • С успокояващ, топъл аромат
  • Помага за почистване на зъбите и венцит
  • Приемано вътрешно в капсула осигурява подкрепа на сърдечно-съдовото здраве.

 

Метод за събиране

  • Парна дестилация

 

От кои части на растението

  • Пъпките/Семената

 

Указания за употреба

Дифузер: Три до четири капки по ваш избор.
Вътрешна употреба: Разредете една капка в 100-120 мл. течност.
Локална употреба:  Разредете 1 капка етерично масло в 10 капки базово масло. Вижте допълнителните предпазни мерки по-долу.

 

Това масло е сертифицирано по кошер.

 

Предупреждения

 

Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарско наблюдение се консултирайте с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ушите и чувствителните зони.

 

Доставка: До 7 работни дни

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!