Масло от див портокал

28,00 лв. 24,00 лв.
  • Марка: doTERRA
+ -
Купи
Моля, изберете:

Маслото от див портокал е добито чрез студено пресоване на корите и е едно от най-продаваните етерични масла на doTERRA поради енергизиращия си аромат и многобройните ползи за здравето. Притежава стимулиращи и пречистващи качества, което го прави идеално за поддържане здравата функция на имунната система когато се използва вътрешно.* Може да се приема ежедневно за прочистване на тялото* или да се прилага върху повърхности като естествен почистващ препарат. Използвано в дифузер/арома-лампа, маслото зарежда и  енергизира тялото, докато пречиства въздуха. Добавено към друга смес от етерични масла я обогатява със свеж, сладък, освежаващ аромат.

 

Основни свойства

  • Мощен почистващ и пречистващ агент – добавете масло от див портокал в спрей за почистване на повърхностите.
  • При вътрешна употреба поддържа здрава имунна функция - добавяйте по капка към водата си всеки ден.
  • Използвайте в дифузер за повишаване на настроението, жизнеността и за освежаване на въздуха.
  • За енергиен тонус капнете една до две капки в дланта си, заедно с равни части Peppermint и Frankincense. Разтрийте дланите една в друга и вдишайте дълбоко от тях, след това разтрийте тила.

 

Метод на събиране

  • Студено пресоване

 

От кои части на растението се добива?

  • От корите 

 

Употреба

 

Дифузер: Три до четири капки по ваш избор.
Вътрешна употреба: Разредете една капка в 100-120 мл. течност.
Локална употреба: Нанесете една до две капки на желаната зона. Разрежда се в базово масло (кокосово, бадемово, зехтин), за да се сведе до минимум всякаква чувствителност на кожата.

 

Предупреждения

 

Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарско наблюдение се консултирайте с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ушите и чувствителните зони. Избягвайте слънчевата светлина и UV лъчите най-малко 12 часа след нанасяне на продукта.

 

Доставка: До 7 работни дни

 

* Този продукт не е предназначен за лечение или предотвратяване на болести.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!