Масло от камелия - 0,5 л.

49,95 лв.
  • Марка: New Era Health Industry
+ -
Купи
Моля, изберете:

Маслото от камелия се добива от семената на растението Camellia и e традиционно известно със своята забележителна способност да  задържа влагата и да  прониква в най-дълбоките слоеве на кожата, доставяйки огромно количество фитонутриенти.

 

Здравословно масло с почти 90% ненаситени мазнини, до 83% олеинова киселина, витамин А, витамин В, витамин D, витамин Е, линолова киселина, протеини и чай полифеноли. Всичко това в много по – количество от колкото в зехтина, подходящо както за външна така и за вътрешна употреба.

 

Прекарваме много време в кухнята, докато готвим. Пържените  храни преобладават в нашата диета, но ние пържим, като цяло, в масло с лошо качество. Изпаренията (димът  от маслото) стимулират заболяванията на сърдечно-съдовата система и рака на белите дробове. Парите, попаднали в дихателната система, причиняват липса на апетит, умора, сънливост, депресия, увреждайки сетивата. Парите съдържат канцероген бензопирен. Той причинява увреждане на хромозомите на човешката клетка.

 

Обикновеното масло може да издържи температура на нагряване от 120-160 градуса, но при готвене температурата е много по-висока. Маслото от камелия поддържа температура на нагряване без образуването на вредни вещества 200-240 градуса.

 

Ненаситените мастни киселини намаляват холестерола, триглицеридите и липопротеините с ниска плътност в кръвта.

 

Витамин Е неутрализира свободните радикали; регулира имунната активност на клетките; повишава метаболизма; подобрява имунитета на организма; забавя стареенето на тялото.

 

Скваленът/органично съединение/ обогатява клетките с кислород, като по този начин намалява усещането за умора, подмладявайки тялото. Увеличава имунитета, предотвратява образуването на ракови клетки. Подобрява функционирането на сърцето и производството на хормони.

 

Камелия- сапонините и гликозидите стимулират клетъчното насищане с кислород, регулират имунитета и бъбречната функция. Полифенолите са естествени антиоксиданти, имат функцията на детоксикация и анти-радиация. Увеличава активността на човешкото тяло, влияе на глюкозата и липидите в кръвта.

 

Терапевтичната стойност на маслото от камелия:

  • Регулиране на липидите в кръвта;
  • Защита на сърдечно-съдовата система;
  • Радиационна защита;
  • Забавяне на стареенето;
  • Антибактериално действие, отстраняване на възпаление;
  • Детоксикация и аналгетичен ефект;
  • Красота и здраве на кожата – може да се ползва за масажи, в маски за лице и коса.

 

В това масло се крие тайната за красота на японските жени и древни гейши от векове.

 

При закупуване на комплект,  състоящ се от два броя масло от камелия доставката е безплатна.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!