Комплект хавлии от бамбукови влакна - голям

77,00 лв.
  • Марка: New Era Health Industry
+ -
Купи
Моля, изберете:

Наред с хризантемата, сливата и орхидеята бамбукът е определен от древните китайски мъдреци за едно от четирите благородни растения. Бамбукът бил ценен най-вече заради качествата му, свързани с със здравето, дълголетието, издръжливостта и гъвкавостта.

 

Тъканите от бамбук са много популярни предимно заради антибактериалните свойства, които притежават. Докато расте на бамбукът му са нужни много малко или почти никакви пестициди. Учените откриват, че това ценно качество е в резултат на наличието на анти-бактериален био-агент наречен „бамбуков кън”. Бамбуковият кън е дълбоко вграден в бамбуковите клетки, затова и издържа толкова в бамбуковата тъкан.

 

Заради мултифункционалното приложение на бамбука в бита на хората, производственият бранш му е дал името „зеленото злато на природата“.

 

Кърпите от бамбукови влакна имат прекрасни характеристики за попиване на влага и бързо съхнат. Лесно се перат и запазват качествата си даже след продължителна употреба.

 

Комплекта съдържа: 1 хавлия за баня (140 см х 70 см) и 2 кърпи за лице (70 см х 33 см)

 

Състав: бримки - от 100% бамбуково влакно, основа – 100% памук (съотношение 70% бамбуково влакно, 30% памук).

 

За да използвате кърпите по-дълго, не ги изстисквайте със сила, а също така избягвайте остри предмети.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

NewPay ви дава възможност да поръчате и получите стоката си сега, а да направите плащането по-късно. Можете да платите по два начина:

  • Отложено до 15 дни след като магазинът изпрати поръчката без никакво оскъпяване
  • На 3 или 6 равни месечни вноски с оскъпяване

Това ви дава възможност спокойно да получите и разгледате стоката и да се убедите в качествата ѝ, преди да сте похарчили от собствените си средства.

Всеки път, когато платите към NewPay, сумата на плащането се възстановява в профила ви и можете да я ползвате отново за нова покупка, без да минавате процес на одобрение отново.

Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.