EКО регенерираща сол за миялна машина

11,40 лв.
  • Производител: Тиера Верде
+ -
Купи
Моля, изберете:

ЕКО Регенериращата сол за миялна машина е идеалното решение за всички, които искат да се грижат не само за чистотата на съдовете си, но и за здравето на своето семейство и за околната среда. Създадена със специална формула за омекотяване на водата и предотвратяване на образуването на петна от варовик, тази сертифицирана от EcoGarantie сол е 100% едрозърнеста и не съдържа примеси на йод, флуор и вещества против образуване на грудки, които често се добавят към обикновената трапезна сол.

 

Но това, което прави тази сол толкова специална, е не само нейната ефективност, но и вниманието, което е отделено към човека и околната среда. Суровините, използвани за производството на продуктите, са най-щадящи за здравето на хората и за околната среда, а опаковката може да се използва многократно, като така се намалява количество отпадъци.

 

И не забравяйте, че използването на екологични продукти е важно не само за здравето на нашето тяло, но и за здравето на нашата планета. Затова изберете ЕКО Регенериращата сол за миялна машина и направете своя принос към по-чиста и здравословна среда за всички нас.

 

Състав: 100% едрозърнеста сол (натриев хлорид, CAS 7647-14-5)

 

Опаковка: 2кг.

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.