ЕКО Почистващ прах от сапунени орехчета с масло от портокал 500г

9,90 лв.
  • Производител: Тиера Верде
+ -
Купи
Моля, изберете:

Представяме ви ЕКО Почистващ прах от сапунени орехчета с аромат на портокал, който е изключително ефикасен за лесното почистване на различни повърхности в кухнята и банята. Този уникален препарат е разработен със съчетание от смлян варовик (фин абразив), сода бикарбонат (разтваря замърсяванията и премахва миризмите) и прах от сапунени орехчета (обезмаслява). Благодарение на нежния си състав, този продукт е идеален за употреба както във вилата, така и при лагеруване.

 

Използването е лесно: Просто пробийте отвора на капачката на опаковката. Сипете от праха върху влажна гъба, бърсалка или телче (за предпочитане от ветивер). След това с подходящ натиск механично отстранете замърсяванията. След почистването обилно изплакнете повърхността с вода. За отстраняване на котлен камък от керамика и плочки препоръчваме съчетаването му с нашия Гел за отстраняване на котлен камък. Моля, избягвайте използването на този продукт върху тефлон, специални незалепващи повърхности, силикон, кожа и текстил. Преди да го използвате на деликатни материали или повърхности, тествайте го на малко и слабо забележимо място.

 

Съставът включва смлян варовик със съдържание над 30%, натриев бикарбонат (сода бикарбонат) със съдържание между 5% и 15% и прах от био сертифицирани сапунени орехчета със съдържание под 5%. Продуктът съдържа естествено етерично масло от портокал, като съдържанието му съдържа парфюм лимонен и екстракт от сладък портокал, което може да предизвика алергична реакция.

 

С грижа за здравето на хората и околната среда, ние внимателно избираме суровините за производството на нашите продукти. Нашите продукти не се тестват върху животни и не съдържат нефтени деривати, хлор, синтетични парфюми или багрила.

 

За опазване на околната среда и намаляване на отпадъците, насърчаваме повторната употреба на опаковките. Тази опаковка може да ви служи с години, ако я пълните многократно от по-голямо разфасовка или от магазини, предлагащи насипни продажби.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!