EКО Гланц за съдомиялна машина

13,30 лв.
  • Производител: Тиера Верде
+ -
Купи
Моля, изберете:

ЕКО Гланц за съдомиялна машина е сертифициран от EcoGarantie и е екологичен продукт, който ще ви помогне да поддържате чистотата на съдовете си без да вредите на околната среда. Неговите натурални съставки не само чистят съдовете, но и им придават естествен блясък, като разтварят наслоените минерали, утаени от миещата вода.

 

Важно е да спазвате правилната дозировка на Гланца в съответствие с упътването на производителя и твърдостта на водата, за да избегнете отлагания върху съдовете. Съдържанието без аромати е щадящо и не влияе върху вкуса на храните и напитките.

 

Съставът на продукта е съобразен с високите екологични стандарти на EcoGarantie и се състои от 15-30% денатуриран спирт, 5-15% лимонена киселина и 5-15% нейонни повърхностно активни вещества. Суровините за нашите продукти са най-щадящи за здравето на човека и околната среда.

 

Опаковката на ЕКО Гланц може да ви служи с години, ако я пълните многократно от магазин за наливни и насипни продажби, като по този начин помагате за опазването на околната среда.

 

Всеки от нас може да допринесе за опазването на околната среда, като избира екологично чистите продукти. Изберете ЕКО Гланц за съдомиялна машина, сертифициран от EcoGarantie и допринесете за подобряване на качеството на живот на себе си и на бъдещите поколения.

 

Опаковка: 750 мл.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.