ЕКО Гел за миене на съдове с масло от лимон 1 л

14,00 лв.
  • Производител: Тиера Верде
+ -
Купи
Моля, изберете:

Представяме ви новия ЕКО Гел за миене на съдове с масло от лимон, сертифициран от EcoGarantie. Това е продукт, който се отличава с нова формула, която съчетава най-добрите съставки от нови растителни повърхностно активни вещества. В резултат на това, гелът има 70% по-висока ефективност на обезмасляване в сравнение с предишния продукт.

 

С новата му формула, този ЕКО Гел за миене на съдове с масло от лимон осигурява висока ефективност на измиване и отлично разпенване, които могат да се справят по-добре с устойчиви мазнини и изсушени остатъци от храна. В допълнение, той е подходящ за обезмасляване на повърхности в цялото домакинство или за нежно изплакване на плодове и зеленчуци.

 

Един от най-големите му предимства е, че съдържа естествени съставки на 99,9%, което го прави един от най-чистите препарати за ръчно миене на съдове. Продуктът има сертификат Ecogarantie, който подчертава състава на продуктите, технологичните процеси и социалните аспекти на производство.

 

Съставът на продукта включва анионни и нейонни повърхностноактивни вещества, глицерол, натриев октил сулфат, натриев хлорид, ксантанова гума, натриев бензоат, лимонена киселина, GLDA, етерично масло от лимон в био качество (Citrus Limon), лимонене, цитрал, калиев сорбат. Важно е да отбележим, че ЕКО Гелът за миене на съдове с масло от лимон не съдържа изкуствени оцветители и аромати, а съставките му са биоразградими и екологично чисти. Той е създаден с идеята да бъде ефективен за почистване на съдовете, но и да бъде пестелив към околната среда.

 

Ксантановата гума е естествен полимер, получен чрез бактериална ферментация на глюкоза, която увеличава вязкостта на продукта. GLDA е също биоразградима вещество, което има ролята да подобри ефекта на почистване. Лимонен и цитралът са естествени ароматизатори, извлечени от маслото на лимон.

 

Калиевият сорбат е добавен като консервант, за да осигури продължителна ефективност и да запази качеството на продукта за по-дълго време. Този състав е одобрен от Европейския съюз като безопасен за употреба в хранителната и козметичната промишленост.

 

ЕКО Гелът за миене на съдове с масло от лимон е изборът на хората, които са наясно с важността на опазването на околната среда и знаят, че малките промени в ежедневието им могат да допринесат за по-здрава и чиста планета.

 

Опаковка: 1 л.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.