Смес от етерични масла Баланс 15 мл

62,50 лв.
  • Марка: doTERRA
+ -
Купи
Моля, изберете:

Топлият, дървесен аромат на dōTERRA Balance Skin Care Oil създава усещане за спокойствие и благополучие. Комбинацията от смърч, Ho Wood, тамян, синя вратига и синя лайка с фракционирано кокосово масло създава аромат, носещ спокойствието и подпомагащ да се отпуснем по естествен начин. Едно от маслата в dōTERRA Balance - Смърч, е използвано от коренните американци  в духовните им ритуали и по здравословни причини, като се използва и до днес, за да внесе хармония в ума и тялото. Ho Wood, синята вратига и лайка могат да облекчат тревожните чувства, докато маслото от тамян осигурява заземяващ, балансиращ ефект върху емоциите.

 

Основни свойства

  • Добавете го към сместа ви за отпускащ масаж
  • Създава успокояваща атмосфера
  • Използвано ароматно внася спокойствие и баланс на емоциите
  • Започнете деня си, като поставите нанесете малко от сместта Баланс на ходилата
  • Нанесете върху китките или шията
  • Дифузирайте в колата си по време на пътувания

 

Употреба

 

Дифузер/арома-лампа: Три до четири капки по ваш избор.
Локална употреба: Нанесете една до две капки на желаната зона. Разрежда се в базово масло (кокосово, бадемово, зехтин), за да се сведе до минимум всякаква чувствителност на кожата.

 

Състав

 

Листа от смърч, лист от дърво Хо, тамян, цветове от синя вратига, цветове от синя лайка и османтус във фракционирано кокосово масло.

 

Предупреждения

 

Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарско наблюдение се консултирайте с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ушите и чувствителните зони.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!